Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Vår!

Min dag startade tidigt. Det är mörkt när jag går upp och mörkt när jag kommer hem från jobbet. Men snart vänder det. Idag ska solen visa sig och snart, snart kommer de första snödropparna. Gå ut och fånga lite sol idag, se ljuset, känn vinden och tappa inte hoppet i allt det mörka. Snart är våren här!

Kram Lina

Lina
Aukt.socionom, mindfulnessinstruktör, NLP-coach och yinyogalärare som brinner för personlig utveckling! Är bosatt i Varberg tillsammans med sambon och två barn och driver instagramkontot "Mindfulness i Varberg". Välkomna att följa mig! Kram Lina

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.