Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Njut av hösten

Vad behöver du för att fullt ut kunna njuta av hösten? En nyttig fråga att ställa sig när mörkret kommer allt tidigare och kylan kommer smygande. Att ge sig själv det man har behov av behöver inte vara vare sig svårt eller dyrt. En extra timmes sömn, en lugn söndag utan måsten eller en skogspromenad en vanlig tisdag.

Själv satsar jag på en mix mellan att njuta av löven som fortfarande lyser upp skogen och längtan efter advent. Jag planerar för julbelysning, längtar och väntar efter julledighet med familjen parallellt som jag tar tillvara på det bästa med hösten. Ekonomiprofessorn Michael Dahlén har kommit fram till att vi ofta är lyckligast på fredagar. Detta eftersom vi då ser fram emot helgen. Därmed verkar det som själva handlingen att se framemot saker gör oss lyckligare. Mixen mellan längtan och att landa i nuet känns som bästa blandningen för att njuta sig igenom hösten!

Önskar er en härlig helg!

Kram Lina


Lina
Aukt.socionom, mindfulnessinstruktör, NLP-coach och yinyogalärare som brinner för personlig utveckling! Är bosatt i Varberg tillsammans med sambon och två barn och driver instagramkontot "Mindfulness i Varberg". Välkomna att följa mig! Kram Lina

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.