Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Reflektionsdagbok

En lång ledighet närmar sig. Nästa vecka börjar min semester. Det känns ljuvligt att ha flera veckors sammanhängande ledighet tillsammans med nära och kära! 

Har ni något sommarprojekt ännu? Många har målet att komma igång med träning eller fixa något i hemmet. Mitt sommarprojekt är inte relaterat till fysisk träning eller renovering, det är istället att arbeta med personlig utveckling. Jag kommet att använda mig av Vertellis Chapters. 

Chapters är en dagbok med olika reflektionsfrågor. Den är vacker, lätt att använda men kräver ingen daglig användning. Man arbetar i egen takt med olika områden såsom att utöva tacksamhet, påverka framtiden samt att släppa taget och växa. Man daterar sina anteckningar så man lätt kan gå tillbaka i tiden. Att skriva ner det man tänker på ger ofta perspektiv och är ett bra sätt att släppa taget om det som känns svårt. Skrivandet kan också vara ett sätt att få syn på det som är bra i livet, genom att gå igenom dagen och påminna sig om de små fina stunderna i vardagen.

Kanske vore Chapters en bra sommarpresent till dig själv eller någon du tycker om? ♥️

Kram Lina 

Lina
Aukt.socionom, mindfulnessinstruktör, NLP-coach och yinyogalärare som brinner för personlig utveckling! Är bosatt i Varberg tillsammans med sambon och två barn och driver instagramkontot "Mindfulness i Varberg". Välkomna att följa mig! Kram Lina

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.