Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Tjuvstarta semestern

Hur startar man sin vecka på bästa sätt? Jag startar min vecka redan på söndagkväll. Då gör jag planeringen för veckan, vilket kan handla om både stort och smått. Det är skönt att starta veckan och ha vissa mål med den. Ett kan vara att gå två långa promenader under veckan. Det kan också handla om att testa ett nytt recept på en spännande maträtt. Det man bokar in blir lättare av. 

En del av er kanske redan har gått på semester. Jag har några veckor kvar av arbete innan dess. Redan nu försöker jag göra saker som gör mig lycklig istället för att spara allt till semestern. Jag bokar in små guldkorn i vardagen såsom att ta med barnen till stranden en tisdag, gå en morgonpromenad en torsdag, eller att njuta av en stor skål med jordgubbar mitt i veckan! Semestern är bara några få veckor under året, den mesta tiden är vardag och att då njuta lite extra även där gör mig glad! Vad kan du göra för att tjuvstarta semestern redan nu? Kvällsmat på stranden mitt i veckan eller kanske ta med en bok och slå dig ner på en sommaräng? 

Önskar dig en fin vecka, ta vara på den! 

Kram Lina 

Lina
Aukt.socionom, mindfulnessinstruktör, NLP-coach och yinyogalärare som brinner för personlig utveckling! Är bosatt i Varberg tillsammans med sambon och två barn och driver instagramkontot "Mindfulness i Varberg". Välkomna att följa mig! Kram Lina

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.