Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Bara vara

Leva i nuet. Bara vara. Hur gör man det? Vi kan lägga fått fokus utåt, på det som pågår runtomkring oss eller fokus inåt. Välj ett område att fokusera på och vila uppmärksamheten där. När du tappar fokus, vänd vänligt uppmärksamheten tillbaka till det du valt att fokusera på. Detta är Mindfulness.

Just nu kan du välja att plocka in en bukett blommor som du vilar ögonen på, dricka en kopp te utan att samtidigt göra något annat eller studera vågorna på havet. Gå från att göra, till att vara.

Önskar dig en fin mindful-lördag!

Kram Lina

Lina
Aukt.socionom, mindfulnessinstruktör, NLP-coach och yinyogalärare som brinner för personlig utveckling! Är bosatt i Varberg tillsammans med sambon och två barn och driver instagramkontot "Mindfulness i Varberg". Välkomna att följa mig! Kram Lina

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.