Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Välkommen maj

Vilken fin helg vi haft! Jag har njutit av solen när den var framme, lagat saker som varit trasiga, nya plantor har fått komma ner i jorden och barnen har tillbringat flera timmar i trädgården.

Nu har verkligen naturen vaknat till liv. Överallt växer och frodas naturen. Körsbärsträden blommar och vitsipporna lyser vita och fyller skogen med sin skönhet! Det är lätt att njuta av att vara ute när naturen vaknar till liv. Även fåglarna sjunger och bidrar med sitt för att skapa den härliga vårkänslan. Vi går mot ljusare tider!

Jag hoppas att ni haft en härlig helg och gjort något som får er att må riktigt gott! Vad behöver du just nu? Kan du boka in det redan nu, eller ännu bättre se till att du får behovet tillgodosett redan idag? När våra behov är tillgodosedda mår vi bra. Och vi är alla värda att må bra! Önskar er en fortsatt fin söndag!

Kram Lina

Lina
Aukt.socionom, mindfulnessinstruktör, NLP-coach och yinyogalärare som brinner för personlig utveckling! Är bosatt i Varberg tillsammans med sambon och två barn och driver instagramkontot "Mindfulness i Varberg". Välkomna att följa mig! Kram Lina

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.