Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Jag kan ha fel

Jag har nu läst ut och begrundat boken ”Jag kan ha fel” av Björn Natthiko Lindeblad. Boken är lättläst, men kräver en del tankearbete från läsaren. En bok helt i min smak! Vi får följa med på Björns resa och ta del av en del av hans visdomar från livet som buddhistmunk.

Jag har länge följt Björn, både genom hans och Navids podd samt genom att ta del av de intervjuer han varit med i samt givetvis hans sommarprat. Om ni inte tidigare tagit del av något av detta så finns en stor skatt att upptäcka! Är ni inte bokälskare så kan ni finna mycket från boken i poddar och intervjuer. Boken är på så vis inte nödvändig för att få ta del av Björns tankar. Vissa uppskattar böcker andra poddar, ta det som passar er.

Boken har legat på mitt nattduksbord i några veckor. Min dotter, som är åtta år och lärt sig läsa har varit väldigt intresserad av boken, bilderna på munkarna och framför allt bokens titel. Hon har bland annat ställt frågan om jag nästa gång istället kan läsa en bok som heter ”Jag kan ha rätt”! Det är härligt att möta världen från ett barns perspektiv!

Jag tror att bokens innehåll bidrar till att boken blir givande att komma tillbaka till igen och igen. Om jag tar fram den igen och läser om en månad kommer boken till viss del kännas som ny. Som läsare får man reflektera över delar i sitt eget liv, och livet är föränderligt. Nya delar av boken kommer betyda mer, medan andra tidigare viktiga delar passerar mer oreflekterat förbi.

Hoppas ni blivit inspirerade att läsa eller lyssna på Björn. Kanske kan Björn och Navids podd göra er sällskap på skogspromenaden eller kanske kan boken förgylla stunden i solstolen i sommar?

Kram Lina

Lina
Aukt.socionom, mindfulnessinstruktör, NLP-coach och yinyogalärare som brinner för personlig utveckling! Är bosatt i Varberg tillsammans med sambon och två barn och driver instagramkontot "Mindfulness i Varberg". Välkomna att följa mig! Kram Lina

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.