Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Naturen

Nu börjar tiden vi längtat efter. Värme, sol och lite ljusare och längre dagar. Barnen har svårt att gå och lägga sig när det fortfarande är ljust ute. Jag har planterat vårblommor i krukor och rensar land från ogräs samtidigt som jag dricker lite kaffe ur favoritmuggen.

Att få solljus och frisk luft gör verkligen susen för humöret . Jag försöker flytta ut fler och fler aktiviteter för att på så vis kunna njuta lite extra av det fina vädret. Telefonsamtal med vänner sker samtidigt som jag tar en tur i skogen, jag läser i solstolen på baksidan av huset och kör lättare yoga utomhus. Allt för att försöka ta igen lite av den tid vi suttit inne och isolerade när barnen eller vi själva varit sjuka under vintern.

Det är nu det vänder, tillsammans hjälps vi åt att skapa en fin vår och sommar. Vi kan alla gräva där vi står, och så frön av hopp, glädje och tacksamhet för det som är bra just nu. Vad gör det att lite jord hamnar i kaffekoppen, eller att solhälsningen blir avbruten av en nyfiken treåring? Våren är här för att stanna!

Kram Lina

Lina
Aukt.socionom, mindfulnessinstruktör, NLP-coach och yinyogalärare som brinner för personlig utveckling! Är bosatt i Varberg tillsammans med sambon och två barn och driver instagramkontot "Mindfulness i Varberg". Välkomna att följa mig! Kram Lina

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.