Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Sprida kärlek

Detta inlägg handlar inte om näthat. För visst har vi fått nog av det? Både som fenomen och som samtalsämne. Istället fokuserar vi på vad vi vill fylla sociala medier med. Kärlek, gemenskap och samhörighet. De likheter vi alla har istället för det som gör oss olika. Vi har alla ett ansvar att sprida kärlek och att visa att vi inte tolererar elakheter.

För att människor ska kunna växa behöver vi våga testa. För att våga testa det som är läskigt behöver vi uppbackning och bli peppade av personer som tror på oss. Det leder till att vi tror på oss själva och en positiv spiral är ett faktum. Hur vore det om vi alla berömde minst en människa varje dag, för att sedan ta ett steg tillbaka och njuta av att se andra växa och utvecklas.

Lina
Aukt.socionom, mindfulnessinstruktör, NLP-coach och yinyogalärare som brinner för personlig utveckling! Är bosatt i Varberg tillsammans med sambon och två barn och driver instagramkontot "Mindfulness i Varberg". Välkomna att följa mig! Kram Lina

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.