Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Tid för yoga

Hur får man tiden att räcka till? Fyller du din tid med det du önskar? Frågor som kan kännas extra aktuella såhär i jultider. För att kunna fylla vår vardag med det som känns viktigt behöver vi ge avkall på saker. Jag har börjat att aktivt dra ner på tiden som spenderas på sociala medier. Detta har gett mig extra tid som jag kan lägga på något jag älskar, nämligen yoga! Att tänka att man ska fylla på med mer i sin kalender är sällan bra, det kan stressa mer än det ger.

Testa att plocka in en ny vana som du vet att du skulle må bra av nu under december. Samtidigt pausar du en annan vana. Det kan vara lättare att tänka ”paus” än att man permanent ska sluta med något man brukar göra. Denna mjuka övergång kan leda till att den nya vanan får ett bestående fäste. Den gamla vanan kan sedan få bevisa att den verkligen är värd att få kvala in igen i ditt liv igen…

Ta hand om er och lyssna inåt vad just du behöver för att må bra.

Ett litet extra tips om ni precis som jag vill minska tiden på sociala medier. Testa att ta bort appar i telefonen eller om det känns för stort, byt plats på dem. Detta gör att du behöver tänka till varje gång du ska öppna exempelvis Facebook. Under dessa sekunder, medan du letar efter den, hinner du fundera över om det verkligen är intressant att besöka Facebook en gång till under just denna dagen. Kanske skulle du kunna rulla ut mattan istället?

Kram Lina

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.