Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Hösten

Hösten är här med förkylningar, regn och rusk. Det är nu vi få bestämma oss för ett förhållningssätt till nuet. Hur ska vi bemöta och hantera det som kommer upp? Med ilska eller acceptans. Givetvis får man bli trött, sur och allmänt irriterad när det känns som allt går en emot. Men att stanna i den känslan är inte bra för någon. Att då bestämma sig för att acceptera att just nu är det såhär är en bättre filosofi. Försök också att hålla fast vid någon rutin som du mår bra av trots sjukdomar och andra motgångar i livet. Kanske kan du genomföra en kort meditation på fem minuter eller att bara följa några andetag och lyssna inåt en stund?

Förra veckan har varit fylld av både toppar och dalar. Lilleman är sjuk och vi har haft en hel del extra saker att ta tag i som tar kraft och energi. Trots det kan jag känna acceptans men också att så många fler av er har samma utmaningar som vi. På nyheterna idag meddelades att många föräldrar vabbar just nu. Vi är inte ensamma i vår situation fast det ibland kan kännas så.

Önskar er en riktigt härlig start på veckan. Gör det bästa av det du har! ♥️ Kram Lina

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.