Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Tillit, motsatsen till kontroll

Hej fina ni! Har ni börjat att planera inför hösten ännu, eller lever ni kvar i sommarlunket? Det är en konst att både kunna stanna upp och njuta av nuet och samtidigt vara förberedd och laddad inför det som komma ska. Balansen mellan dessa skapar harmoni. När vi ständigt är på väg och inte kan landa i nuet skapar det stress. Med hjälp av tillit kan vi hitta vägen ut ur stressen. Öva på att ha tillit till att allt kommer att bli bra. Tillit är viktig och leder till att vi vågar landa och vara i nuet, utan att försöka kontrollera det vi ändå inte kan kontrollera. Börja smått, att släppa taget om små saker för att sedan våga ha tillit till allt mer i livet.

I höst startar jag en ny grupp i yinyoga, jag vill gärna ha fler yogisar i gruppen så om du är intresserad av en plats hör av dig till mig. Jag undervisar i Varberg. Skicka ett meddelande via instagram så bokar jag in dig. Ni som känner mig vet att jag har stort fokus på Mindfulness i min yoga och att den passar alla oavsett ålder eller tidigare erfarenhet.

Vill även lyfta fram en annan kurs, CARE- meditationslärarprogrammet som leds av Pål Dobrin. För mer info ang detta kolla in @mediteramera på Instagram. På Prana festivalen var jag på en av Påls meditationer och kan varmt rekommendera honom. Jag kan även varmt rekommendera Pranafestivalen i Göteborg för er som älskar yoga.

Jag hoppas att ni njuter av sommaren och gör vad ni behöver för att ladda era batterier inför hösten. Lyckan finns ofta i det lilla, det gäller bara att uppmärksamma det. ♥️

Kram Lina

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.