Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Njut av sommaren

Vad får dig att känna känslan av sommar? Finns det något som du särskilt uppskattar? För oss är det ljuvligt med sovmorgon. Barnen sover länge på morgonen, något vi verkligen njuter av. Innan semestern började satte vi oss ner och pratade om vad familjen ville göra i sommar. Det blev bra, alla fick säga sitt och vi har då möjlighet att boka in det som är högst upp på listan. För min del är yoga och naturen högt upp på listan, på sambons är det fiske. Det viktiga är att utgå från sig själv, vad vill jag? Det är så lätt hänt att man hör om vad andra gör och därför strävar efter vad andra gör, utan att reflektera över om man verkligen vill göra det. Sociala medier spelar en stor roll här. Utan att reflektera över det vi tar in finns risken att vi styrs av andra istället för av våra egna behov och önskningar. Så före du lyssnar till vad andra har för planer för sommaren, gå till dig själv och lyssna inåt. Vad behöver jag för att känna att jag kunde njuta av sommaren?

Borrås Skåra – ljuvlig naturupplevelse i Halland

Ett tips i sommar är att yoga utomhus. Ljuvlig känsla! Emilia kör utomhusyoga tour runt om i Sverige för er som, precis som jag, har yoga högt upp på listan. ♥️


(Bild månad av Yogagames /NamastebyEmilia)

Önskar er en fin helg fylld av allt de ni önskar att den ska innehålla.

Kram Lina

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.