Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Svensk sommar

Svensk sommar, ömsom regn ömsom sol. Just nu har vi mycket regn. Det gäller att göra det bästa av situationen. Vi har plockat jordgubbar i regn, lekt på lekplatser runt om i närområdet, bakat och dottern har börjat på simskola.

Min träning har flyttats från löparspåret in på gymmet igen. Utöver det njuter jag av att rulla ut mattan hemma, tänder ljus och dricker te. Jag försöker alltid göra yogan till en mysig stund och kan efter lite träning njuta trots diverse ljud från barnen. Jag har övat på att släppa kontrollen och lita på att resten av familjen sköter sig själva och inte behöver min hjälp under min yogastund. Visst händer det att jag faller tillbaka och börjar fundera på att avbryta och kolla av hur det har det. Då får man påminna sig om att det är så våra tankar gör, vi tänker tankar om allt som sker hela tiden och vi behöver inte agera på allt vi tänker. Det går att öva upp förmågan att släppa tankar och återgå till nuet. Genom att öva upp kunskapen på mattan kan vi sedan ta med oss den utanför mattan. Denna kunskap ger frihet i livet. Att kunna släppa taget och lita på att vi inte alltid behöver hjälpa till, att behålla fokus där vi vill ha det och kunna njuta av livet trots diverse saker som pågår. 

Kram Lina 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.