Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Rörelse i naturen

Hoppas ni haft en riktigt fin midsommar. En extra ledig dag där man kan njuta av mat och lugn och ro. En annan sak att fylla midsommarhelgen med är rörelse. Forskning visar att rörelse i naturen har många goda effekter. Skogspromenader ger bäst återhämtning och det bidrar också till lägre blodtryck. Att vistas ute i naturen ger även ett starkare immunsystem vilket är extra viktigt i dessa dagar. Varför inte kombinera yoga och vistelse i naturen? Gå en stund och stanna längs vägen och gör en yogaposition eller två. Slå dig ner i gräset och njut av ljuden, lukten och den friska luften.

Jag har extra stort fokus på just rörelse nu eftersom jag studerar fysisk aktivitet och dess fördelar. En oroligt rolig kurs som gett mig mycket ny kunskap. Jag hoppas att ni blivit inspirerade till att ge er ut i naturen!

Önskar er en fin midsommarhelg!

Kram Lina

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.