Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Nya yogagrupper

Till hösten erbjuder jag nya yogagrupper. Jag har under veckan som gått haft planeringsmöte och spikat detaljerna kring detta. Det ska bli så roligt att starta upp igen. Jag har under uppehållet som blev pga Corona, lagt tid på att fördjupa mina kunskaper kring pedagogik. Har fått läsa kursen på distans på grund av Corona, men upplever att det har fungerat bra ändå. Dock saknar man den gemenskap som brukar uppstå när man samlas i grupp.

Hoppas att ni är sugna på att yoga med mig med uppstart i slutet av augusti. Hör gärna av er om ni har frågor eller vill boka er plats. Lättast når ni mig via Instagram, ”mindfulnessivarberg”.

Idag har jag varit i Göteborg och staden har verkligen välkomnat mig med öppna armar. Det har varit både varmt och soligt! Det känns som sommaren är på väg nu!

Önskar er en fin dag! ☀️

Kram!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.