Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Kvällsrutin

Det du planerar för blir lättare av. Så enkelt är det. Att må bra handlar om så många olika delar, dels att reflektera kring vad som ger just dig energi och sedan gå från tanke till handling. Om och om igen.

Jag ska dela med mig av ett av mina tips, att ta sig från tanke till handling. Det handlar om planering i form av kvällrutiner. Eftersom jag inte gillar att stressa på morgonen och mår gott av att vakna upp och börja dagen med en kopp kaffe i soffan framför Nyhetsmorgon förbereder jag och sambon varje kväll genom att ladda kaffebryggaren, packa barnens väskor, lägga fram kläder till barnen osv. På så vis får vi alla en bra start på dagen. Jag har till och med gått så långt att jag alltid äter samma frukost på vardagarna. Det kanske är överkurs, men det underlättar för mig. Inga valmöjligheter, bara rutiner! På helgerna har vi oftast inga tider att passa på morgonen, utan kan njuta av frukost i lugn och ro.

En annan rutin som fungerar väldigt bra är att packa träningsväskan på kvällen. På så vis har man tagit bort ett hinder på vägen. Väskan står klar i hallen och då känns det lättare att ge sig iväg och träna. På samma sätt kan man planera in det mesta man önskar få in i sitt liv. Första steget är insikt, andra är planering i form av kvällsrutin. Vad kommer du planera för redan i kväll som du ska genomföra imorgon? Kanske ska du rulla ut yogamattan redan ikväll så den är redo för dig imorgon bitti? Själv ska jag packa väskan och köra ett morgonpass på gymmet.

Önskar er en fin kväll!

Kram Lina ♥️

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.