Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Prioritera

April månad har präglats av olika förändringar. Vi har prioriterat vissa saker för att sedan tänka om och göra nya prioriteringar. Precis som för många andra kan jag tro. Corona är en del i det hela, barnen har varit sjuka men är nu båda friska igen.

Det som ändå känns härligt mitt i allt är att våren verkligen kommit på riktigt! Vi har haft massor med fina dagar under påsken. Vi har njutit av att plantera i pallkragar, grillat och ätit middag ute i solen! Så härligt mitt i allt. Jag för egen del upplever ett lugn, trots det som sker. Jag känner att det som sker är övergående, vi har det såhär just nu men inget är permanent. Det är först när vi tänker tankar som ”jag kommer alltid ha det såhär” som negativa känslor skapas. I det negativa tillståndet blir det svårt att uppskatta det som faktiskt är bra och fungerar.

Önskar er en fin helg!

kram Lina ♥️

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.