Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Yoga hemma

Många studios har stängt och jag har också uppehåll med mina kurser just nu. Trots detta behöver många av oss yogan mer än någonsin. Att släppa taget om oroliga tankar för en stund och röra kroppen kan släppa på spänningar och stress som lagras i kroppen. Ni som gått kurser hos mig har färdiga pass som jag skrivit ut åt er som ni kan utföra på på egen hand hemma. Ni har fått några stycken att välja på, ta ditt favoritpass, rulla ut mattan och ha en kopp te nära tillhands.

Jag tror också på, utöver att fylla på med återhämtning, att aktivt välja bort nyhetsrapportering då och då. Självklart vill vi veta vad som sker i världen, men att flera gånger om dagen uppdatera sig kring Corona viruset kan göra mer skada än nytta för många av oss, däribland mig själv. Kanske även för dig? Testa att under en dag minimera nyheterna, kanske endast se morgonnyheter och kvällsnyheter, utvärdera sedan hur det känns för dig. Det finns inget rätt eller fel sätt att hantera detta eller för den delen rätt eller fel sätt att känna inför Corona. Vi känner det vi känner, men för att inte överväldigas och må dåligt behöver vi aktivt söka upp det vi behöver och aktivt söka oss bort från det som ger oss för mycket stress.

Kram Lina ♥️

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.