Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Dessa tider

Dessa tider är verkligen speciella. De senaste veckorna har olika familjemedlemmar varit sjuka, vi har tagit en dag i taget och försökt att fokusera på det vi faktiskt kan göra under rådande omständigheter. Idag är första dagen som sambon jobbar. Båda barnen har haft influensa och har kvar en envis hosta och då är det absolut uteslutet med både skola och lek med kompisar. Vi är ute i vår trädgård och leker, går till skogen och gör det bästa för att barnen ska få det så bra som möjligt utan att riskera att smitta andra. Igår hade vi grillpremiär i solen, så ljuvligt!

Vad kan du göra för att få din vardag att bli så bra som möjligt? Kanske kan du yoga hemma, många studios erbjuder pass på nätet om du inte har möjlighet att besöka studion. Passa också på att vara mindful i vardagen, exempelvis när du tvättar händerna. Handtvätt ska pågå i minst 20 sekunder, under denna tid kan du njuta av värmen från vattnet mot dina händer, känna doften av tvålen, lyssna på ljudet från kranen, känna hur det känns att torka händerna på handduken. Att få sådana små pauser där du är fullt medvetet närvarande i nuet gör att du tränar din uppmärksamhet. En vältränad uppmärksamhet innebär att du kan njuta mer av livet.

Ta hand om dig!

Kram Lina

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.