Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

God morgon!

Idag är det fredag, så ljuvligt. Jag och sonen ska snart besöka öppna förskolan. Ska bli mysigt!

Våren är verkligen på väg med stormsteg. Jag och barnen njuter till fullo med att ta extra lång promenad i solen när vi ska hem från förskolan.

Vad behöver du för att känna den där underbara vårkänslan i kroppen? En löprunda, en skogspromenad eller att bara ta en kopp kaffe i solen? Nu är en bra tid att njuta, inte bara längta efter sommaren eller semestern utan fullt ut njuta av mars månad.

Förra veckan avslutade jag kursen i yinyoga. Nya grupper planeras i maj. Är du senior så bjuder jag på ett gratispass i senioryoga redan i mars. Här gärna av dig till mig via instagram om du vill ha en plats på den.

Önskar er alla en fin fredag!

Kram Lina ♥️

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.