Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Sluta jaga

Jag skulle vilja uppmuntra er till att sluta jaga. Att sluta jaga tider och hela tiden försöka toppa prestationen. Hur många steg har du gått idag? Hur snabbt gick det? Ointressanta frågor i min värld! Ta istället tiden du lägger på träning och njut av den. Gå snabbt om du vill, ta några snabba löpsteg om du känner för det, men gör det medvetet. På så vis får du en helt annan återhämtning. Vi hamnar inte i prestation eller strävan utan i att bara vara. Att se omgivningen, känna lukter, höra fåglarna, känna marken under våra fötter. Vara medvetet närvarande i vår kropp! Låt inte motionen också bli prestation. I alla fall inte alltid. ♥️

Kram Lina

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.