Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Feelgoodlista ✔️

Har ni lite tid över denna söndag så fila på er egna personliga feelgoodlista! En lista där ni skriver ner saker som ni mår extra bra av. Tänk hellre smått än stort här, små vardagliga saker som just du njuter av. Tänk att du inte ska visa listan för någon, vad skulle du skriva då? På så vis skalas mycket bort. Vi vill gärna vara som alla andra, och då tappar vi det som gör oss unika! Vi förlorar också förmågan att se våra egna personliga behov. Kanske skulle du skriva att du älskar att vara ute i skogen eller befinna dig yogamattan?

Nästa steg är att då och då, gärna flera gånger i veckan, ta fram listan och utföra något som gör dig glad. När du utför handlingen, glöm inte att njuta. Det är lätt hänt att vi stressar genom livet, glömmer se det vi har framför oss och därmed går miste om mycket. Så njut av yogan och promenaden i skogen. Se och upplev med alla dina sinnen! Var medvetet närvarande i ditt liv.

Kram Lina

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.