Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Klädkod

Nästa vecka börjar yinyogan igen. Som jag har längtat efter att undervisa igen! Jag har fått en del frågor från nya deltagare kring kläder. Vad ska man ha på sig när man är på ett yogapass? Svaret är givetvis beroende av vilket pass man ska göra. Men jag har några tips som kan vara bra att veta för nybörjare som ska delta på yinyoga.

  • Ta med en extra tröja. Den är guld värd att ha under den liggande meditationen.
  • Ta med ett par raggsockor. Särskilt om du vet att du lätt fryser om fötterna. Under vår- och sommarmånaderna är detta överflödigt, men under höst och vinter är det väldigt skönt. Jag har själv raggsockor på fötterna när jag undervisar.
  • Kläder som sitter löst, inte stramar eller stör dig under passet. Ta gärna en längre tröja så magen eller ryggen inte blir bar när du rör dig under passet. Även detta beror på att vi vill behålla värmen. Att kläderna inte ska strama är viktigt då vi arbetar en hel del med andningen och om byxorna stramar i midjan kan det störa upplevelsen. Detta gäller även i mina samtalsgrupper, jag brukar föreslå att man kommer i mjuka byxor, inte tajta jeans. Givetvis är det valfritt, man kan utföra yinyoga i jeans men varför kämpa när det finns en uppsjö med mjuka byxor som garanterar en skönare upplevelse på mattan?

Hoppas att detta var lite hjälp på vägen när ni ska välja kläder inför yinklassen. Varmt välkomna! ♥️🙏🏻

Kram Lina

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.