Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Jullov

Barnen har fortfarande jullov. Det innebär att vi inte är så noga med rutiner och tider. Imorgon börjar skolan igen och då blir det tillbaka till vanliga rutiner. Jag försöker för egen del att hålla på vissa rutiner. Kvällspromenaden, vi vilar en stund mitt på dagen hela familjen (om vi är hemma) och jag har alltid en liten morgonrutin att följa.

Jag tror mycket på morgonrutiner, dock ska man skapa sig en egen som funkar bra i den situation som man själv befinner sig i. En annan viktig aspekt är hur trött man är på morgonen, är man piggare på kvällen finns det en vinning med att utnyttja det genom att lägga in sådant man vill göra när man är som piggast. Jag skriver bäst på förmiddagarna, mediterar mer då och får många bra idéer när jag är pigg. På kvällarna läser jag gärna. Detta hjälper mig i planerandet av rutiner. Kanske kan du använda dig av detta tänk när du planerar inför ditt nyårslöfte? Löprundan kanske ska göras direkt på morgonen? Eller känns det omöjligt att röra på sig så tidigt? Känn efter hur du fungerar och anpassa livet efter det i den mån det går.

Här kommer några poddtips på temat Mindfulness. Jag har lyssnat en hel del på poddar under julledigheten. Podden ”Meditera mera” har flera intressanta gäster däribland Magnus Fridh. Ett annat tips är ”Närvaropodden” som hade Beatrice Blidner som gäst, en fantastik person som jag har haft äran att ha som lärare under en längre period i samband med min instruktörsutbildning i Mindfulness. Hon har format mig mycket men även sättet jag undervisar på. När jag får beröm och människor gillar det jag gör tänker jag ofta på mina fantastiska lärare jag haft under åren. Hur tacksam jag är för de människor som delar med sig av sin kunskap och har förmågan att lära ut på ett så fint sätt! Stort tack till er! ♥️

Kram Lina

Vår kvällspigga son ♥️

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.