Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Nytt år!

Då är vi inne i ett nytt spännande år! Vi firade in det nya året med goda vänner och det blev väldigt lyckat. Mycket tack vare att det fungerade så bra med våra barn detta året. Vi har varit föräldrar i sju år, vissa år har vi burit, tröstat och lämnat matbordet i omgångar för att lösa diverse saker kring barnen. Andra år har barnen sovit sig igenom nyår. Under året som gått har vi haft få stunder där vi kunnat landa och prata med vänner på middagar och andra liknande tillställningar. Men i går hände det! Det blir så oerhört värdefullt för oss att få dessa stunder tillsammans med andra och bara vara oss, inte bara föräldrar. Tror många av er känner igen er. Det handlar inte om hur mycket man älskar sina barn, som ni säkert förstår utan att man behöver ladda sina egna batterier tillsammans med andra för att därigenom bli den bästa föräldern för sina barn. ♥️

Jag hoppas att ni haft en fin kväll. Idag ska vi ta det lugnt, jag ska ta med barnen ut en liten cykeltur, handla mat och pussla med dottern. När jag får en stund för mig själv ska mattan rullas ut, jag har en förkylning i kroppen som inte riktigt vill släppa så jag får se vad jag orkar med. Ibland blir det några djupa andetag och lite meditation. Det är fullt tillräckligt. Allt handlar om hur man har det just den dagen. Ingen press och stress.

Ha en fin nyårsdag!
Kram Lina ♥️

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.