Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Hjärnan är inte alltid din vän

När man börjar meditera inser man ofta hur mycket man faktiskt tänker. Hjärnan är nästan aldrig tyst. Tankar kommer om allt vi är med om och ofta är tankarna negativa och dömande. Första steget är att lägga märke till att tankarna faktiskt kommer, sedan handlar det om att syna tankarna, är det sant det jag tänker? Ibland kommer jag på mig själv med att bara tänka på det värsta som kan hända, på grund av övandet i meditation kan jag bli varse om det ganska tidigt och därmed vara med och bestämma hur jag ska känna mig. Ska jag tro på tankarna eller ska jag välja att aktivt släppa taget om dem?

Vill du börja meditera? Mitt tips är att göra det till en daglig rutin. Börja i liten skala, starta med 2 minuter om dagen. Det är viktigare att ta små korta pass än tänka att man ska göra 30 minuterspass och därmed inte ha tiden att genomföra det.

Ladda ner en app, kolla på Yogobe, eller läs på Yogaworld om olika meditationer och gör en egen. Testa dig fram mellan olika till du hittar någon du gillar!

Ha en fin onsdag!

kram Lina

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.