Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Snart nytt år

Så snabbt detta året gått! Vi är redan inne i december. Denna månad är för oss, som för säkert många av er andra, till bredden fylld med olika aktiviteter. Konsten är att tacka ja till lagom mycket, för att kunna njuta längs vägen.

Vi har fått lite julstämning hemma, i veckan bakade vi pepparkakor. Så mysigt! Har ni sett årets julkalender? Jag tycker den är riktigt bra i år.

Idag gick sonen upp vid fyra, så vi är lite trötta hela familjen. Förhoppningsvis sover han längre imorgon.

Önskar er en fin torsdagskväll!
Kram ♥️

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.