Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Mörker

November har varit så mörk. Det var längesedan vi såg solen och mörkret kommer redan vid fyratiden. Hur står man ut i detta mörker? Jag gör mitt bästa för att hålla modet uppe. Jag tar mina dagliga promenader trots regn och mörker. Gärna med en bra podd i lurarna. Sedan njuter jag av att komma in i värmen igen, tänder ljus och dricker te.

Denna veckan har sambon börjar nytt jobb, nya tider och nya rutiner. Det har inte riktigt satt sig ännu, så vi är rätt trötta hela familjen. Och det är precis som det ska. Alla förändringar tar kraft och energi. Rätt som det är har man hittat nya rutiner, som kan fungera bra de också.

Idag är det fredag! Vad ska ni njuta av i helgen? Boka in något roligt att se framemot. Kanske ett yogapass eller en efterlängtad träff med en vän?

Kram Lina ♥️

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.