Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Dagens hemmakontor

Idag har jag planerat inför söndagens mindfulnesskurs i Halmstad. Gått igenom material och packat ner allt som ska med. Det ska bli så roligt att träffa gruppen igen. Höra vilka frågor som har dykt upp sen sist och hur de utvecklats under kursens gång.

Är ni intresserade av att gå en kurs i Mindfulness och bor i Halland är ni välkomna att höra av er. Jag har bokat in kurser i både Varberg och Halmstad under vårterminen. Först till kvarn!

Ha en fin torsdagskväll!

kram Lina ♥️

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.