Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Tema på yogaklasser

Vilka teman använder ni? Varför? Jag försöker att väva in attityder och sinnen i mina klasser. Learning by doing. Känna in små förnimmelser i kroppen, känna in dofter eller för en stund rikta fullt fokus på ljud. Allt för att plocka tillbaka uppmärksamheten till nuet. Till stunden vi har tillsammans på våra mattor. Vi övar på mattan för att kunna använda oss av den nya kunskapen och erfarenheten i livet utanför mattan.

I bland har jag tydliga teman och planerar hela klassen väl. Andra gånger kommer temat till mig och jag pratar fritt ur hjärtat. De sistnämnda brukar bli bäst. När självförtroendet är på topp vågar jag köra fritt. Lita på att jag vet vad jag ska säga och när jag ska vara tyst. Jag litar på mig själv, även utan manus.

En annan fördel med det fria oplanerade passet är att jag inte har någon bild av hur klassen ska bli, den blir som den blir och därmed blir det lättare för mig att vara nöjd med klassen. Inget har glömts bort och inget fick för stort fokus.

kram Lina ♥️

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.