Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Sy din egen ögonkudde

Vill tipsa er om hur lätt och roligt det är att sy sin egen ögonkudde. Sy först en ytterkudde, tänk som ett vanligt örngott ser ut. Jag valde linnetyg. Sedan syr man en innerkudde och fyller den med ris eller något annat valfritt. Syftet är att få tyngd i kudden. Jag fyllde sedan kudden med torkad lavendel från trädgården. Lavendel luktar ljuvligt och gör oss lugna.

Lycka till! ♥️

Kram Lina

2 kommentarer

  1. Åh , det skulle jag vilja göra 🙏
    Vad ska det va för mått ? Vad ska den väga ,ungefär …Va kul med ett litet projekt 😊

    1. Så roligt att du fick inspiration till att sy en egen! ☺️ Mina är 24 cm x 12 cm. Jag fyllde dem med ca 2,5 dl ris. Det är en smaksak, prova att fylla den utan att sy igen den och se vad du tycker. Lycka till! 🤗

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.