Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Vardag

Nu har vardagen dragit igång igen. Förra veckan hade båda barnen höstlov så den veckan var speciell. Det är härligt att ha dem båda hemma, inte ha någon tid att passa på morgonen och kunna ta med dem på olika aktiviteter. Vi har besökt badhuset, lekplatser och öppna förskolan, bakat muffins och dragit ner på tempot rejält. Nu är vi laddade med ny energi och redo att möta vardagen igen.

Jag upplever att vardagen är behaglig på så vis att man har sina fasta rutiner, vilket verkligen underlättar när man har barn. De trivs med att veta vad som ska ske och blir trygga av det. Under ledigheten har vi inte samma struktur vilket leder till att det stundtals blir lite mer utmaningar att ta tag i.

Ha en fin tisdag! ♥️

Kram Lina

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.