Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Tillit

Denna vecka har barnen höstlov. Därmed är båda hemma med mig hela veckan. Det är tudelat, mysigt att ha dem hemma samtidigt som jag inte hunnit bockat av det jag hade tänkt göra på den ständiga att-göra-listan för denna vecka. Men men, vi har det härligt tillsammans och det är värt så mycket. 

Förra veckans yogapass hade temat tillit. Jag fortsatte att plocka tema från de attityder man finner inom Mindfulness. Tillit är fantastiskt att ha, men beroende på hur man har det i livet så pendlar tilliten i styrka. Jag skulle säga att det är svårare att känna tillit när man mår dåligt. Då är det lättare att förvänta sig att allt man tar sig för kommer gå dåligt. Därmed blir det extra viktigt att påminna sig om att ha tillit när man mår dåligt. Ett sätt är att tänka på alla saker man har att vara tacksam för i livet. När livet visat att vi kan ha tillit till det. Dessa händelser, stora som små visar oss att det finns en väg framåt även denna gång. ♥️

Ha en fin onsdag!

Kram Lina 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.