Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Tålamod

Förra veckans tema på mina yogaklasser var tålamod. Tålamod är en attityd inom Mindfulness. Attityderna hjälper oss genom att de ger oss ett förhållningssätt som vi kan använda oss av och applicera på det vi är med om i livet.

Förra veckan övade vi på var att ha tålamod under vårt yogapass exempelvis genom att ha tålamod när vi befinner oss i vår yinyogaposition. Att våga stanna upp och se vad som händer om vi väljer att stanna kvar, trots att vi får impulser att röra på oss.

När jag tänker på tålamod, tänker jag ofta på fjärilen. Hur den behöver utvecklas i flera stadier innan den blir en vacker fjäril. Samma sak är det med oss människor. Ibland behöver vi ta oss igenom flera stadier, som kan kännas riktigt jobbiga för att sedan utvecklas till vårt fulla potential. Konsten är att ha tålamodet att vara kvar i det jobbiga. Det jobbiga kommer att passera och när vi tagit oss igenom det och lagt det jobbiga bakom oss, blir vi både starkare och en erfarenhet rikare.

Kram Lina ♥️

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.