Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Söndag

God morgon!

Idag startade vi dagen tidigt, jag och lilleman. Han var pigg redan vid halv sex. Lite tidigt för min smak.

Denna vecka har jag lagt mycket tid på planering, två olika yogapass har planerats och böcker har beställts till min kommande vidareutbildning. Jag ska fördjupa mig ytterligare i yogafilosofi, vilket känns så roligt!

Nu ska vi njuta av lite frukost innan jag beger mig till yogastudion. Resten av söndagen ska vi bara ta det som det kommer, inga särskilda planer. Perfekt söndag!

Kram Lina ♥️

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.