Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Prokrastinera

Om jag prokrastinerar? Nej, jag är helt tvärt emot. Jag gör saker direkt, eftersom jag tycker att det är skönt att ha det gjort. Julklapparna är alltid klara innan första december, för att nämna något. Prokrastinering är helt enkelt inte min melodi. Jag är en doer, men detta har såklart en baksida. Att vara igång, ha många bollar i luften, kräver också mycket återhämtning. Olof Röhlander sa så klokt att ”Du är inte bara ansvarig för att sätta en kropp i rörelse, du är också ansvarig för att sakta ned den.” 

Hur är det för dig? Behöver du ansvara för att sätt igång med något som du skjutit på ett tag? Eller har du, precis som jag, redan bockat av det mesta? I så fall bör ansvaret falla på att sakta ner kroppen istället för att hitta ytterligare anledningar till att hålla igång. Möjligen kan du som är en ”doer” också delegera arbetsuppgifter till andra? Eventuellt kan du delegera uppgiften till prokrastineraren, om du har någon sådan i din närhet… 😊

Ha en fin onsdag!

Kram Lina ♥️

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.