Lina Silfors
Yoga World

Idag har jag startat en ny mindfulnesskurs i Halmstad. Det är så roligt att starta upp nya grupper! Innan har jag bara haft grupper i Varberg, men när jag fick frågan om att leda en grupp även i Halmstad så kände jag direkt att jag ville tacka ja!

Just denna kursen är på två tillfällen, med några veckors mellanrum. Idag fokuserade vi på vad Mindfulness är, mediterade och lärde känna varandra. De fick (frivilliga) hemuppgifter att utföra mellan tillfällena. Min förhoppning är att de redan efter första gången fått med sig en del verktyg som de kan använda sig av i vardagen.

Om du vill testa på en av övningarna vi gjorde så titta på mitt tidigare inlägg som heter ”Andningsankare”.

Ha en fin söndag!

Kram Lina ♥️

2 kommentarer

  1. Mycket inspirerande! Har laddat ner ljudfilerna och reserverat boken på biblioteket (tills jag får min egen nästa kurstillfälle) – så nu är det bara att sätta igång! Tack Lina!

    1. Hej Christina! Tack för att du kom! ☺️ Så bra att du laddat ner övningarna. Lycka till med dem så ses vi i december! Varma hälsningar Lina

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.