Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Utrymme

Helgen har varit precis lagom, lagom planerad och därmed lämnades också utrymme för lagom mycket spontanitet. Jag har som tvåbarnsmamma lärt mig vikten av att inte boka kalendern full. Då finns utrymme för att saker inte går som man har tänkt sig, som att jag står med en stor underlig fläck på tröjan, som jag inte alls vet vart den kommer ifrån, precis när jag ska gå ut genom dörren.

För att orka med vardagen behövs pauserna. Under mina pauser gör jag gärna yoganidra eller kroppsskanning. Då tillåter jag kroppen att bara vara och sjunka ner mot underlaget. Jag kan också ta en promenad i skogen utan mobilen som sällskap eller ta mig ner till havet för att bara landa där en stund.

Har du någon särskild pausaktivitet där du får chansen att ladda dina batterier? Om inte, prova dig fram mellan olika tekniker. När du hittat en som funkar, håll fast vid den och ge dig själv den stunden regelbundet. ♥️

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.