Lina Silfors
Yoga World

Äntligen Fredag! Det känns så härligt att vi närmar oss helgen. Det betyder att pappan i familjen är hemma i två hela dagar och att vi inte har några tider att passa, så ljuvligt!

Idag har vi besökt VC, både jag och lilla Elias mår fortfarande inte bra. Vi gick därifrån med ny medicin och förhoppningsvis blir vi friska snart! Nästa helg ska jag både undervisa i Yinyoga och besöka Pranafestivalen så jag hoppas verkligen på att vara helt frisk tills dess! Prana bjuder på massor med härliga pass och föreläsningar i år. Det ska verkligen bli roligt!

Önskar er alla en fin helg! Varma kramar Lina 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.