Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Torsdag

Har fortfarande öroninflammation som vägrar ge med sig. Ska till vårdcentralen imorgon igen för ny kontroll. Känns segt, samtidigt som jag känner att det kunde varit så mycket värre. Öroninflammation gör ont, men går över. En tröst mitt i allt.

Idag har jag och barnen varit i skogen på eftermiddagen. Det är skönt att rasta av dem där, de kan leka fritt och jag slipper passa dem hela tiden, vilket man behöver när det finns bilar i närheten. Skogen är så ljuvligt vacker just nu. Löven är fortfarande kvar på träden, och idag sken solen och luften var så underbar. Jag lider av pollenallergi under vår- och sommarmånaderna så hösten är verkligen så välkommen! Helt plötsligt kan jag andas normalt och det är en stor lättnad.

Nu har båda barnen lagt sig så jag ska passa på att varva ner med lite yoga. Jag har en rutin som jag i princip alltid följer, med eller utan öroninflammation. Om det trycker för mycket vid örat i vissa positioner så undviker jag bara dem. Kan även tillägga att det bara är mjuk yinyoga med lite meditation som gäller. Med lite anpassning så funkar det fin fint! Kram Lina

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.