Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Yoga med barn

Jag är så glad för att vår dotter uppskattar yoga! I vår familj är vi fyra stycken, jag, sambon och våra två barn. Stella som är sex år och Elias två. Elias är otroligt aktiv och sällan still på samma ställe i mer än en sekund! Detta gör att han inte deltar i våra små yogastunder hemma. 

Stella däremot älskar att rulla ut mattan, att lägga sig ner och ”lugnas” som hon så fint säger. Vi tänder ljus, lyssnar på lugn musik och så yogar vi. Fjärilen och benen mot väggen är alltid med. Efter dessa är det Stellas tur att leda. Hon visar gärna egna positioner som hon själv hittat på och ponamnger dem efter djur. Jag försöker hänga på, om jag kan vill säga. De är inte de lättaste positionerna att fixa, jag är nämligen inte i närheten så vig som hon. Sedan är vi klara. Båda nöjda och glada. Ibland avslutar jag familjeklassen med lite meditation men då tycker Stella oftast att det blir för lugnt och trist. Så trist att hon hittar på allt möjligt för att få uppmärksamhet. Då får jag antingen träna mitt tålamod eller så ber jag henne vara tyst eller gå ut. Helt ärligt så är det oftast det sistnämnda. 

Kram 

Lina 

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.