Lina Silfors
Yoga World
Okategoriserade

Välkomna hit!

Välkomna till min blogg! Här kommer jag bjuda på små glimtar från min vardag. Jag är bland annat mamma, mindfulnessinstruktör, husägare och yogaälskare. Sedan sju år tillbaka är jag också Varbergare. 

Varberg är på så många sätt underbart, bland annat på grund av närheten till havet och skogen. Både havet och skogen är ställen där jag tankar energi! Att studera havet, lyssna till fågelkvitter eller känna sanden mellan tårna är en fantastisk känsla! 

En annan sak som jag älskar är att lära mig nya saker genom att läsa böcker eller genom att gå nya spännande kurser. Jag är den ständiga studenten som mer och mer insett hur mycket det finns att lära! I och med detta blir jag också mer osäker på vad den egentliga ”sanningen” är. Jag kommer i denna blogg ge er min sanning, mitt perspektiv. Som jag brukar säga till mina kursdeltagare ”ta till er och inspireras av det som tilltalar er”. Vi är alla unika och därmed olika mottagliga för nya tankar. Vi tar till oss det vi känner oss redo för, och det är precis som det ska vara. 

Med detta sagt så vill jag önska er varmt välkomna att följa mig här på Yogaworld.

Kram Lina 

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.